Voor wie zijn we er

LogoWanneer er schuld dreigt te ontstaan en u het overzicht over de administratie kwijt bent, laat u dan niet weerhouden om contact op te nemen met de stichting GeldZorg. Onze maatjes helpen graag mensen, en voor zowel het maatje als voor u is het goed om mee te maken dat er gewerkt kan worden aan een oplossing. Hoe eerder u die stap durft te nemen, des te eerder wordt deze bereikt. Onze maatjes weten door opleiding en ervaring dat het heel vaak voorkomt dat mensen buiten hun schuld om, door omstandigheden, in financiƫle problemen kunnen komen.

We zijn er ook voor u wanneer er al een schuld is ontstaan. Onze maatjes kunnen u helpen met tips en kunnen u ook begeleiden naar professionele instanties zoals de gemeente, deurwaarders en woningbouwverenigingen. Zij kunnen u ook helpen om eventueel betalingsregelingen af te spreken met de schuldeisers.

Ook wanneer u in een hulpverleningstraject zit via de afdeling schuldhulpverlening van de gemeente Alphen aan den Rijn, is het aan te raden om begeleiding van een maatje te hebben. U moet dan rondkomen van een klein bedrag per week en daarbij kunnen tips, maar ook begeleiding en morele steun van groot belang zijn.

Onze maatjes begeleiden u op allerlei manieren, zij doen niets buiten u om, u zelf blijft verantwoordelijk.